Szállítási költségek

A Talajreform csapat termékei között a saját gyártású (takarónövény-keverékek, CarbonKick szerves starterek, folyékony gilisztahumusz) és az importált (NaturKáli, CalciGo termékcsalád) termékek is megtalálhatóak. Hogy segítsünk Neked felkészülni, összeszedtük, mennyibe kerül ezeknek a termékeknek a kiszállítása hozzád.

Személyes átvétel

Bár cégünk székhelye a fővárosban található, a raktárunk Nyíregyházán van. A megrendelt termékeket itt tudod személyesen átvenni, legyen szó egy zsák vetőmagról vagy több tonna tápanyagról. Telephelyünkön kollégáink készséggel segítenek a megfelelő termék és kiszerelés kiválasztásában, és profin felrakjuk a kiválasztott anyagokat a gépjárművedre.

Zsákos kiszállítás

Ha valamiből zsákosan rendelsz és a rendelés mennyisége nem éri el a 100 kg-ot, akkor zsákonként 2800-3900 Ft + ÁFA a szállítás díja. Még egyszer írjuk, hogy ez zsákonként értendő. Ebben partnerünk a Magyar Posta Logisztika (MPL), akikkel szerencsére egy telephelyen vagyunk, így viszonylag gyorsan tudjuk a feladásokat teljesíteni.

Raklapos kiszállítás

Ha 100 kg-nál többet rendelsz, de rendelésed nem éri el a 6 tonnát, akkor gyűjtőfuvaros megoldást alkalmazunk. Ennek a lényege, hogy 100-6000 kg-os megrendelésedet a rendelés napján (A nap) vagy az azt követő munkanapon (B nap) összekészítjük EUR vagy CP1 palettákra, majd B napon átadjuk a logisztikai cégnek. A szállítás C napon történik meg, tehát ha hétfőn rendelsz, akkor kedden veszik fel nálunk Nyíregyházán az árudat, majd szerdán, de legkésőbb csütörtökön rakják le nálad.

Évek óta a Trans-Pack Kft.-vel dolgozunk, akik kisebb mennyiségek esetén emelőhátfalas autóikkal viszik ki az árukat, így Neked a lepakolással nem kell foglalkoznod.

Amennyiben EUR raklapon kapod a rendelésedet, úgy kérünk szépen, hogy csereraklapot biztosíts, máskülönben a raklap értékét (2500 Ft + ÁFA) kénytelenek vagyunk kiszámlázni. Az angol palettákra (CP1, CP2) ez nem vonatkozik.

A gyűjtőfuvaros szállítás díjai így alakulnak:

  • 100 – 250 kg: 8 000 Ft + ÁFA / raklap
  • 251 – 500 kg: 10 000 Ft + ÁFA / raklap
  • 501 – 1000 kg: 13 500 Ft + ÁFA / raklap

Kamiontételes rendelés

Ha 6 tonnánál többet rendelsz, akkor arra már igyekszünk külön teherautót szervezni. Nem ritka, hogy egy 24 tonnás nyergesvontatóra 2-3 vevő rendelése is felfér (pl. a CarbonKick szerves granulátumokból), amelyeket így egyedi, a gyűjtőfuvarnál sokkal kedvezőbb áron tudunk kiszállítani hozzád.

A felrakó minden esetben Nyíregyháza, az árak így alakulnak (ezek becsült árak, pontos ajánlathoz kérjük, keresd kollégáinkat):

  • Szabolcs, Hajdú, Borsod megyék: 1600-3000 Ft + ÁFA / tonna
  • Csongrád, Békés megyék: 5000-6500 Ft + ÁFA / tonna
  • Bács, Nógrád, Heves megyék: 5500-6500 Ft + ÁFA / tonna
  • Pest, Jász megyék: 4000-5000 Ft + ÁFA / tonna
  • Fejér, Komárom, Tolna megyék: 6000-7000 Ft + ÁFA / tonna
  • Baranya, Somogy megyék: 7500-8500 Ft + ÁFA / tonna
  • Vas, Zala, Győr megyék: 8500-9000 Ft + ÁFA / tonna

Kamiontételes rendelés közvetlenül a gyártótól

NaturKáli PK és CalciGo meszezőanyagaink külföldről érkeznek hozzánk. Ha kamiontételben rendeled ezeket, akkor az árlistában látható ár leszállított ár (DAP paritás), azt szállítási költség már nem terheli. Ha viszont kamiontételnél kisebb mennyiségben van ezekre szükséged, akkor azokat Nyíregyházáról szállítjuk, és a fenti szállítási díjakat ugyanúgy alkalmazzuk.

Mennyi idő alatt ér ide a rendelésem?

Ez több tényezőtől függ: ha nincs raktáron az adott termék, akkor azt természetesen jelezzük, és megadjuk a várható gyártás vagy beérkezés időpontját is. Ha raktáron van a termék, akkor a gyűjtőfuvaros szállítás jellemzően 72-96 órát vesz igénybe. Tehát ha hétfőn délelőtt rendelsz, akkor kedden veszik fel a termékeket a nyíregyházi raktárunkban és szerdán, vagy legrosszabb esetben csütörtökön ér oda hozzád az áru.

Egész kamionos szállításoknál mindig egyeztetünk a kiszállítás időpontjával kapcsolatban, általában 2-4 munkanap alatt találunk autót a belföldi fuvarokra. CalciGo és NaturKáli termékeink külföldről érkeznek, ezeket általában hétfőn vagy kedden indítják partnereink. A CalciGo 1-1,5 napon belül ideér, a NaturKálinak 2-2,5 napra van szüksége. Magyarul a CalciGo termékeket a következő hét szerda-csütörtök, a NaturKálit a következő hét csütörtök-péntek környékén kapod meg.