KÖZKÍVÁNATRA! Sok gazdatársad foglalkozik zöldségtermesztéssel – akár saját célra, akár piacra, akár ökóban, akár konvencionálisban termelsz, a takarónövényeket Te is be tudod iktatni a termesztési rendszeredbe. Mindegy, hogy 1000 négyzetméteren vagy 50 hektáron dolgozol, a takarónövényezés nem terület-, hanem gondolkodásfüggő.

A szemináriumon szembenézünk a leggyakoribb kihívásokkal: intenzív termesztés, 10-nél is több faj rotációja, kevés rendelkezésre álló idő. Mik a lehetőségek, és hogyan lehet például a sorközök takarását vagy az üres ágyások felfrissítését a lehető leghatékonyabban megoldani?

Adj 60 percet az életedből, ha

 • zöldségtermesztéssel foglalkozol, akár nagyban, akár néhány ezer négyzetméteren;
 • komoly fejtörést okoz a rengeteg növényfaj közé illeszthető takarónövényt megtalálni;
 • érdekelnek az olyan roppanós gondolatok, mint a sorköztakarás;
 • szeretnéd tudni, hogyan töltheted fel a talajaidat élettel és javíthatod terményeid minőségét.

Előadásunk 60 perc hosszú lesz, plusz 10 perc áll a kérdések és válaszok rendelkezésére.

Előadó

Az előadást Diriczi Zsombor, a Tillage Radish-t és a TillageMix keverékeket forgalmazó Démétér Biosystems Bt. ügyvezetője tartja.

Helyszín

Az előadást online formában rendezzük  meg. Ez azt jelenti, hogy egy internetes videószobába belépve, a saját számítógéped elől követheted a prezentációt. Ehhez mindössze

 • egy internetböngészővel ellátott gépre,
 • hangszóróra/fülhallgatóra és
 • stabil internetkapcsolatra

lesz szükséged.

Időpont

2018. március 1. (csütörtök) 10:00

Nem érsz rá éppen? Ha más dolgod van azon a napon, akkor is biztatunk a regisztrációra, ugyanis ebben az esetben a szeminárium után e-mailben elküldjük az előadásról készült felvételt és a diavetítés anyagát, hogy bármikor visszanézhesd.

Regisztráció

Kattints ide a regisztrációhoz

Hogyan tovább?

 1. A regisztráció után küldünk egy megerősítő e-mailt, amely jelzi, hogy az eseményre való jelentkezésed sikeres volt. A videószoba linkjét már ebben a levélben megkapod – akár le is tesztelheted, hogy minden rendben működik-e. A videószoba linkjére kattintva tudsz belépni és végignézni a prezentációt. Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player (ha nincs, akkor itt tudod letölteni).
 2. Délelőtt 9 óra 30 perckor belépünk a szeminárium szobájába, 10 órakor pedig elkezdjük az előadást.
 3. A prezentáció 60 perc hosszú, ami után 10 percünk lesz a kérdésekre. A kérdezés módjáról az előadás elején tájékoztatunk.
 4. Az elhangzott kérdéseket és a válaszokat, valamint a prezentáció anyagát és a rögzített felvételt a szeminárium utáni 1 héten belül elküldjük az e-mail címedre, így bármikor visszanézheted.

Segítség, elakadtam!

Ha kérdésed vagy problémád van, akár a regisztrációval, akár az esemény menetével, írj nekünk az info@teamdemeter.com címre vagy hívd a +36 30 645 62 57-es számot és segítünk!