A 10 top takarónövényes félelem közül 3 a talaj levegő- és vízgazdálkodásához kapcsolódik: túl lassan szárad tavasszal a talaj, túl sok vizet használnak a növények vagy éppen lassan melegszik fel a talaj. Ezek elsőre logikus aggodalmaknak tűnhetnek, azonban adj nekünk 45 percet, hogy bebizonyítsuk, rövid- és hosszútávon is más a helyzet.

Tarts velünk, ha

  • szeretnéd tudni, miért hatékonyabb a takart talaj vízgazdálkodása;
  • látni kívánod, hogyan alakul a talaj vízháztartása a takarónövények tenyészidőszaka alatt;
  • kíváncsi vagy, mikorra kerülhet vetésre alkalmas állapotba a növénytakaróval borított talaj;
  • attól tartasz, hogy a köztesnövények hátráltatni fognak a megfelelő vetési körülmények elérésében;
  • érdekel, mely fajok hogyan segítik a talaj víz- és levegőgazdálkodásának javulását.

Előadásunk 45 perc hosszú lesz, plusz 10 perc áll a kérdések és válaszok rendelkezésére. Az előadáson való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Előadó

Az előadást Diriczi Zsombor, a Tillage Radish-t és a TillageMix keverékeket forgalmazó Démétér Biosystems Bt. ügyvezetője tartja.

Helyszín

Az előadást online formában rendezzük  meg. Ez azt jelenti, hogy egy internetes videószobába belépve, a saját számítógéped elől követheted a prezentációt. Ehhez mindössze

  • egy internetböngészővel ellátott gépre,
  • hangszóróra/fülhallgatóra és
  • stabil internetkapcsolatra

lesz szükséged.

Időpont

2017. április 6. (csütörtök) 10:00-11:00 óra

Fontos: a videószoba linkjét már a regisztrációs e-mailben megkapod. Kérjük, mentsd el ezt a hivatkozást és az időpontot, majd csatlakozz hozzánk 2017. április 6-án. A videószoba linkjére kattintva tudsz belépni és végignézni a prezentációt. Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player (ha nincs, akkor itt tudod letölteni).

Nem érsz rá éppen? Ha más dolgod van azon a napon, akkor is biztatunk a regisztrációra, ugyanis ebben az esetben a szeminárium után e-mailben elküldjük az előadásról készült felvételt és a diavetítés anyagát, hogy bármikor visszanézhesd.