Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a takarónövények csak a szétművelt, lezsarolt szántóföldi talajok megmentői, pedig valójában a szőlős és gyümölcsös gazdák is ugyanúgy hasznukat tudják venni. Mi több, az ültetvény telepítése előtt megtervezett takarónövény technológia komoly versenyelőnyt biztosíthat.

A szemináriumon végigvesszük a telepítés előtt, a termőfordulás előtt, valamint a beállt ültetvényben alkalmazható takarónövényeket. A megszokott évelő, majd 2-3 év után „kifilcesedő” kultúrák mellett a menedzselt, egyéves takarónövények alkalmazási lehetőségét is megosztjuk Veled.

Adj 60 percet az életedből, ha

 • ültetvénytelepítés (vagy újratelepítés) előtt állsz és szeretnéd megfelelően előkészíteni a terepet;
 • a telepítés után a lehető leghamarabb után be akarod iktatni a takarónövényeket a technológiádba;
 • egy beállt ültetvény talaját kívánod feljavítani és megspórolni az intenzív művelést;
 • olyan friss és zamatos ötletekre vagy kíváncsi, mint amilyen az újborod vagy az idei pálinkád lett (egészségedre!).

Előadásunk 60 perc hosszú lesz, plusz 10 perc áll a kérdések és válaszok rendelkezésére.

Előadó

Az előadást Diriczi Zsombor, a Tillage Radish-t és a TillageMix keverékeket forgalmazó Démétér Biosystems Bt. ügyvezetője tartja.

Helyszín

Az előadást online formában rendezzük  meg. Ez azt jelenti, hogy egy internetes videószobába belépve, a saját számítógéped elől követheted a prezentációt. Ehhez mindössze

 • egy internetböngészővel ellátott gépre,
 • hangszóróra/fülhallgatóra és
 • stabil internetkapcsolatra

lesz szükséged.

Időpont

2018. február 27. (kedd) 10:00

Nem érsz rá éppen? Ha más dolgod van azon a napon, akkor is biztatunk a regisztrációra, ugyanis ebben az esetben a szeminárium után e-mailben elküldjük az előadásról készült felvételt és a diavetítés anyagát, hogy bármikor visszanézhesd.

Regisztráció

Kattints ide a regisztrációhoz

Hogyan tovább?

 1. A regisztráció után küldünk egy megerősítő e-mailt, amely jelzi, hogy az eseményre való jelentkezésed sikeres volt. A videószoba linkjét már ebben a levélben megkapod – akár le is tesztelheted, hogy minden rendben működik-e. A videószoba linkjére kattintva tudsz belépni és végignézni a prezentációt. Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player (ha nincs, akkor itt tudod letölteni).
 2. Délelőtt 9 óra 30 perckor belépünk a szeminárium szobájába, 10 órakor pedig elkezdjük az előadást.
 3. A prezentáció 60 perc hosszú, ami után 10 percünk lesz a kérdésekre. A kérdezés módjáról az előadás elején tájékoztatunk.
 4. Az elhangzott kérdéseket és a válaszokat, valamint a prezentáció anyagát és a rögzített felvételt a szeminárium utáni 1 héten belül elküldjük az e-mail címedre, így bármikor visszanézheted.

Segítség, elakadtam!

Ha kérdésed vagy problémád van, akár a regisztrációval, akár az esemény menetével, írj nekünk az info@teamdemeter.com címre vagy hívd a +36 30 645 62 57-es számot és segítünk!