A gyomelnyomás a takarónövények egyik leggyorsabban megtapasztalható előnye: már az első évben jelentős mértékben csökkenthető a gyomnövény populációk mérete és fejlettsége. Előadásunkban erre a témára csatlakozunk rá – először elméleti oldalról járjuk körül, hogyan segíthetnek a takarónövények a gyomnyomás kontrollálásában, majd a szeminárium második felében a gyakorlati tippeket-trükköket mutatjuk be.

Tölts velünk egy hasznos 1 órát, ha

  • gyomproblémákkal küzdesz a művelt területeiden;
  • tudni szeretnéd, melyik takarónövény mikor és mely gyomok ellen hatásos;
  • 2 év alatt töredékére kívánod csökkenteni a felhasznált herbicidek mennyiségét;
  • ökológiai gazdálkodást folytatsz és hatékony gyomszabályozási módszert keresel;
  • érdekel a sorközbe történő vetés gyakorlata.

Előadásunk 60 perc hosszú lesz, plusz 10 perc áll a kérdések és válaszok rendelkezésére. Az előadáson való részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Előadó

Az előadást Diriczi Zsombor, a Tillage Radish-t és a TillageMix keverékeket forgalmazó Démétér Biosystems Bt. ügyvezetője tartja.

Helyszín

Az előadást online formában rendezzük  meg. Ez azt jelenti, hogy egy internetes videószobába belépve, a saját számítógéped elől követheted a prezentációt. Ehhez mindössze

  • egy internetböngészővel ellátott gépre,
  • hangszóróra és
  • stabil internetkapcsolatra

lesz szükséged.

Időpont

Az első időpont (2017. február 7. 10:00-11:15) megtelt.
Második időpont: 2017. február 8. (szerda) 10:00-11:15

Fontos: a videószoba linkjét már a regisztrációs e-mailben megkapod. Kérjük, mentsd el ezt a hivatkozást és az időpontot, majd csatlakozz hozzánk 2017. február 7-én vagy február 8-án. A videószoba linkjére kattintva tudsz belépni és végignézni a prezentációt. Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player (ha nincs, akkor itt tudod letölteni).

Nem érsz rá éppen? Ha más dolgod van azon a napon, akkor is biztatunk a regisztrációra, ugyanis ebben az esetben a szeminárium után e-mailben elküldjük az előadásról készült felvételt és a diavetítés anyagát, hogy bármikor visszanézhesd.