Hogyan hozd ki a legtöbbet egy keverékből? Mint minden élőlény, a takarónövényt alkotó fajok is kapcsolatban állnak a környezetükkel. Ez vonatkozik a mix többi komponensére, a gyomokra, az előző főnövény árvakelésére. Régóta ismert tény, hogy a bükkönyfélék jobban fejlődnek, ha van mellettük egy gabonaféle, amire támaszkodhatnak. A takarmányborsó és a talajművelő retek párosa szintén kiaknázza e két faj legjobb tulajdonságait.

Természetesen nem csupán pozitív lehet az összhang – van, hogy a „kémia” nem működik, itt elég csak a mustárfélék túlzott dominanciájára gondolni. Ezen a szemináriumon átnézzük a legnépszerűbb fajok keveréken belüli előnyeit és hátrányait, és igyekszünk pár támpontot adni a mixek kigondolásához.

Adj 1 órát az életedből, ha

 • szeretnéd megtalálni azokat a fajokat, amelyek egymást erősítik egy keverékben;
 • el akarod kerülni egyes fajok káros mellékhatásait;
 • évről évre kísérletezel új növényekkel és arányokkal;
 • költséghatékony, mégis eredményes mixeket keresel;
 • úgy gondolod, hogy már konyítasz a keverékkészítéshez, de még van mit tanulnod.

Előadásunk 60 perc hosszú lesz, plusz 10 perc áll a kérdések és válaszok rendelkezésére.

Előadó

Az előadást Diriczi Zsombor, a Tillage Radish-t és a TillageMix keverékeket forgalmazó Démétér Biosystems Bt. ügyvezetője tartja.

Helyszín

Az előadást online formában rendezzük  meg. Ez azt jelenti, hogy egy internetes videószobába belépve, a saját számítógéped elől követheted a prezentációt. Ehhez mindössze

 • egy internetböngészővel ellátott gépre,
 • hangszóróra/fülhallgatóra és
 • stabil internetkapcsolatra

lesz szükséged.

Időpont

2018. január 11. (csütörtök) 10:00

Nem érsz rá éppen? Ha más dolgod van azon a napon, akkor is biztatunk a regisztrációra, ugyanis ebben az esetben a szeminárium után e-mailben elküldjük az előadásról készült felvételt és a diavetítés anyagát, hogy bármikor visszanézhesd.

Regisztráció

Kattints ide a regisztrációhoz

Hogyan tovább?

 1. A regisztráció után küldünk egy megerősítő e-mailt, amely jelzi, hogy az eseményre való jelentkezésed sikeres volt. A videószoba linkjét már ebben a levélben megkapod – akár le is tesztelheted, hogy minden rendben működik-e. A videószoba linkjére kattintva tudsz belépni és végignézni a prezentációt. Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player (ha nincs, akkor itt tudod letölteni).
 2. Délelőtt 9 óra 30 perckor belépünk a szeminárium szobájába, 10 órakor pedig elkezdjük az előadást.
 3. A prezentáció 60 perc hosszú, ami után 10 percünk lesz a kérdésekre. A kérdezés módjáról az előadás elején tájékoztatunk.
 4. Az elhangzott kérdéseket és a válaszokat, valamint a prezentáció anyagát és a rögzített felvételt a szeminárium utáni 1 héten belül elküldjük az e-mail címedre, így bármikor visszanézheted.

Segítség, elakadtam!

Ha kérdésed vagy problémád van, akár a regisztrációval, akár az esemény menetével, írj nekünk az info@teamdemeter.com címre vagy hívd a +36 30 645 62 57-es számot és segítünk!