A keverékek összeállításáról legutóbb 2016-ban beszéltünk, azóta számtalan tapasztalattal gazdagodtunk. Létrejött egy olyan rendszer, amelynek segítségével talajra, vetésforgóra és célokra optimalizálva össze tudjuk állítani a megfelelő mixet. Mennyi egyszikű kerüljön bele? Hány kiló pillangós lesz elég bele? Hogyan adagoljam az aprómagokat? Ezekre a kérdésekre is válaszolunk, és a végén többféle mixet összeállítunk a „nulláról”.

Az online előadásban az alábbi témakörökről hallhatsz majd:

  • A takarónövények-keverékek összeállításának rendszere
  • Keverékkészítés a saját vetésforgódra, saját talajodra
  • Hogyan tudsz egyszerre 15-20 takarónövénnyel kísérletezni
  • Hány komponensben érdemes gondolkodnod
  • Magnorma beállítása, keverés

Előadó

Az előadást Diriczi Zsombor, a Démétér Biosystems Kft. ügyvezetője tartja.

Helyszín

Az előadást online formában rendezzük  meg. Ez azt jelenti, hogy egy internetes videószobába belépve, a saját számítógéped elől követheted a prezentációt. Ehhez mindössze egy számítógépre, hangszóróra/fülhallgatóra és stabil internetkapcsolatra lesz szükséged.

Időpont

2020. március 19. (csütörtök) 10:00

Az előadás 60 perc hosszú lesz, amelyet 10 perc kérdés-válasz követ.

Nem érsz rá éppen? Ha más dolgod van azon a napon, akkor is biztatunk a regisztrációra, ugyanis ebben az esetben a szeminárium után e-mailben elküldjük az előadásról készült felvételt és a diavetítés anyagát, hogy bármikor visszanézhesd.

Regisztráció

Kattints ide a regisztrációhoz

Hogyan tovább?

  1. A regisztráció után küldünk egy megerősítő e-mailt, amely jelzi, hogy az eseményre való jelentkezésed sikeres volt. A videószoba linkjét már ebben a levélben megkapod – akár le is tesztelheted, hogy minden rendben működik-e. A videószoba linkjére kattintva tudsz belépni és végignézni a prezentációt. Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player (ha nincs, akkor itt tudod letölteni).
  2. Délelőtt 9 óra 30 perckor belépünk a szeminárium szobájába, 10 órakor pedig elkezdjük az előadást.
  3. A prezentáció 60 perc hosszú lesz, amely után 10 percünk lesz a kérdésekre. A kérdezés módjáról az előadás elején tájékoztatunk.
  4. Az elhangzott kérdéseket és a válaszokat, valamint a prezentáció anyagát és a rögzített felvételt a szeminárium utáni 1 héten belül elküldjük az e-mail címedre, így bármikor visszanézheted.

Segítség, elakadtam!

Ha kérdésed vagy problémád van, akár a regisztrációval, akár az esemény menetével, írj nekünk az info@teamdemeter.com címre vagy hívd a +36 30 645 62 57-es számot és segítünk!