A két legnagyobb mennyiségben használt tápanyag a nitrogén és a foszfor. Az egyik túlságosan is mobilis, a másik pedig nagyon könnyen lekötődik. Hogyan tudunk ezeken a problémákon megfelelő tápanyag-gazdálkodással (időzítés, kijuttatási módok stb.) és egészséges talajélettel segíteni? Hogyan érdemes egy tavaszi és egy őszi kultúrnövény tápanyag-ellátását megtervezni a lehető leggazdaságosabban?

Ezekre térünk 60 perc hosszú előadásunkban, amely után 5-10 perc áll a kérdések és válaszok rendelkezésére.

Előadó

Az előadást Diriczi Zsombor, a Démétér Biosystems Bt. ügyvezetője tartja.

Helyszín

Az előadást online formában rendezzük  meg. Ez azt jelenti, hogy egy internetes videószobába belépve, a saját számítógéped elől követheted a prezentációt. Ehhez mindössze egy számítógépre, hangszóróra/fülhallgatóra és stabil internetkapcsolatra lesz szükséged.

Időpont

2019. február 5. (kedd) 10:00

Nem érsz rá éppen? Ha más dolgod van azon a napon, akkor is biztatunk a regisztrációra, ugyanis ebben az esetben a szeminárium után e-mailben elküldjük az előadásról készült felvételt és a diavetítés anyagát, hogy bármikor visszanézhesd.

Regisztráció

Kattints ide a regisztrációhoz

Hogyan tovább?

  1. A regisztráció után küldünk egy megerősítő e-mailt, amely jelzi, hogy az eseményre való jelentkezésed sikeres volt. A videószoba linkjét már ebben a levélben megkapod – akár le is tesztelheted, hogy minden rendben működik-e. A videószoba linkjére kattintva tudsz belépni és végignézni a prezentációt. Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player (ha nincs, akkor itt tudod letölteni).
  2. Délelőtt 9 óra 30 perckor belépünk a szeminárium szobájába, 10 órakor pedig elkezdjük az előadást.
  3. A prezentáció 45 perc hosszú, ami után 10 percünk lesz a kérdésekre. A kérdezés módjáról az előadás elején tájékoztatunk.
  4. Az elhangzott kérdéseket és a válaszokat, valamint a prezentáció anyagát és a rögzített felvételt a szeminárium utáni 1 héten belül elküldjük az e-mail címedre, így bármikor visszanézheted.

Segítség, elakadtam!

Ha kérdésed vagy problémád van, akár a regisztrációval, akár az esemény menetével, írj nekünk az info@teamdemeter.com címre vagy hívd a +36 30 645 62 57-es számot és segítünk!