A gazdaságodban rejlő lehetőség

Dale Strickler neve nem ismeretlen azok előtt, akik részt vettek a 2018-as Talajegészség Konferencián. A farmerből lett tanár, majd tanárból lett szaktanácsadó tudása és előadásmódja utánozhatatlan, ezért gondoltuk úgy, hogy 2 évvel később ismét felkérjük egy előadásra.

Több évtizednyi takarónövényekkel, talajmegújítással és legeltetéssel kapcsolatos tudását sűríti bele egyetlen nagy előadásba. Ebből megtudhatod, hogyan maximalizálhatod a talajaid egészségét és a növényeid hozamát úgy, hogy a jelenlegi rendszer nem hatékony részeire fókuszálsz: a napfény, a talaj oxigénje, a szén-dioxid, a talajnedvesség és a talajban lévő tápanyagok hasznosítására is létezik hatékonyabb megoldás.

Helyszín

Az előadást online formában rendezzük  meg. Ez azt jelenti, hogy egy internetes videószobába belépve, a saját számítógéped elől követheted a prezentációt. Ehhez mindössze egy számítógépre, hangszóróra/fülhallgatóra és stabil internetkapcsolatra lesz szükséged.

Nem érsz rá éppen? Semmi gond! Az előadásról készült teljes felvételt visszanézheted később a YouTube csatornánkon!

Előadónk: Dale Strickler

Az USA vezető takarónövényes cégének, a nebraskai Green Cover Seednek az agronómusa, így közelről látja a talajegészség körül kialakuló mozgalmat. Egy kansasi farmon nőtt fel, majd a Kansas State University-n szerzett diplomát. 15 évig a Cloud County Community College-ben tanított mezőgazdaságot, majd a Land O’Lakes agronómusaként dolgozott. A kansasi Jamestown mellett gazdálkodik, ahol az éves 450-500 mm csapadék mindig újabb aszálytűrő technológiák kipróbálására sarkallja.

Időpont

2021. január 7. (csütörtök) 17:00-18:30

Részvételi díj

Ingyenes – a rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban kérjük regisztrálj, mert a belépéshez szükséges linket e-mailben küldjük ki Neked.

Nyelv és fordítás

Az előadó angol nyelven fog beszélni, de aggodalomra semmi ok, 2-3 mondatonként fordítani fogjuk magyarra az elhangzottakat. A kérdéseket írásban magyarul is felteheted, azokat lefordítjuk és feltesszük az előadónak.

 

Regisztráció

Erre az eseményre való regisztrációval a 2020-2021-es téli webinar-sorozatunk minden előadására regisztrálunk, így ha több előadás is érdekel, elég csak egyszer megadnod az adataidat.

  A "Regisztrálok az előadásokra" gombra való kattintással elfogadod a rendezvény házirendjét és adatkezelési szabályzatunkat.

  Mi történik a gomb megnyomása után?

  1. A regisztráció után küldünk egy megerősítő e-mailt, amely jelzi, hogy az eseményre való jelentkezésed sikeres volt. A videószoba linkjét már ebben a levélben megkapod – akár le is tesztelheted, hogy minden rendben működik-e. A videószoba linkjére kattintva tudsz belépni és végignézni a prezentációt. Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player (ha nincs, akkor itt tudod letölteni).
  2. Az előadás kezdete előtt 30 perccel megnyitjuk a videószobát, így már akkor be tudsz lépni, a megadott időpontban pedig elkezdjük az előadást.
  3. A prezentáció 90 perc hosszú lesz, amely után 10 percünk lesz a kérdésekre. A kérdezés módjáról az előadás elején tájékoztatunk.
  4. Az elhangzott kérdéseket és a válaszokat, valamint a prezentáció anyagát és a rögzített felvételt a szeminárium utáni 1 héten belül elküldjük az e-mail címedre, így bármikor visszanézheted.

  Segítség, elakadtam!

  Ha kérdésed vagy problémád van, akár a regisztrációval, akár az esemény menetével, írj nekünk az hello@talajreform.hu címre vagy hívd a +36 30 645 62 57-es számot és segítünk!