A biológiai alapú gazdálkodást folytató farmer a természettel együtt dolgozik: táplálja a talajéletet, kiegyensúlyozza a talaj tápanyag-ellátottságát és nagy gondossággal választja meg a művelés módját. A biológiai alapú gazdálkodás nem egyenlő az ökológiai gazdálkodással, de ugyanúgy egy fenntartható és biztonságos termelési rendszert takar.

Nem jelent kisebb hozamokat, sőt, segít legyőzni azokat az akadályokat, amik a hatékony gazdálkodás útjában állnak. Az eredmény? Egészséges talaj, egészséges növény, tápanyagban gazdag élelmiszer, és természetesen nagyobb haszon a gazda, vagyis a Te zsebedben.

Adj 1 órát az életedből, ha

 • eleged van az ingadozó termésátlagokból;
 • nehezen művelhetőek a talajaid;
 • minden évben komoly gyom- és kártevőproblémákkal szembesülsz;
 • célod nemcsak a stabil hozam, hanem a magasabb haszon;
 • keresed azt a rendszert, ahol a befektetett munka és pénz mindig megtérül.

Előadásunk 60 perc hosszú lesz, plusz 10 perc áll a kérdések és válaszok rendelkezésére.

Előadó

Az előadást Diriczi Zsombor, a Tillage Radish-t és a TillageMix keverékeket forgalmazó Démétér Biosystems Bt. ügyvezetője tartja.

Helyszín

Az előadást online formában rendezzük  meg. Ez azt jelenti, hogy egy internetes videószobába belépve, a saját számítógéped elől követheted a prezentációt. Ehhez mindössze

 • egy internetböngészővel ellátott gépre,
 • hangszóróra/fülhallgatóra és
 • stabil internetkapcsolatra

lesz szükséged.

Időpont

2017. december 14. (csütörtök) 10:00 óra

Nem érsz rá éppen? Ha más dolgod van azon a napon, akkor is biztatunk a regisztrációra, ugyanis ebben az esetben a szeminárium után e-mailben elküldjük az előadásról készült felvételt és a diavetítés anyagát, hogy bármikor visszanézhesd.

Regisztráció

Kattints ide a regisztrációhoz

Hogyan tovább?

 1. A regisztráció után küldünk egy megerősítő e-mailt, amely jelzi, hogy az eseményre való jelentkezésed sikeres volt. A videószoba linkjét már ebben a levélben megkapod – akár le is tesztelheted, hogy minden rendben működik-e. A videószoba linkjére kattintva tudsz belépni és végignézni a prezentációt. Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player (ha nincs, akkor itt tudod letölteni).
 2. Délelőtt 9 óra 30 perckor belépünk a szeminárium szobájába, 10 órakor pedig elkezdjük az előadást.
 3. A prezentáció 60 perc hosszú, ami után 10 percünk lesz a kérdésekre. A kérdezés módjáról az előadás elején tájékoztatunk.
 4. Az elhangzott kérdéseket és a válaszokat, valamint a prezentáció anyagát és a rögzített felvételt a szeminárium utáni 1 héten belül elküldjük az e-mail címedre, így bármikor visszanézheted.

Segítség, elakadtam!

Ha kérdésed vagy problémád van, akár a regisztrációval, akár az esemény menetével, írj nekünk az info@teamdemeter.com címre vagy hívd a +36 30 645 62 57-es számot és segítünk!