A no-till, azaz a direktvetés bevezetése a gazdaságunkba időigényes folyamat, és számtalan kihívást tartogat. Mit tegyek a talajommal, hogy később ne legyen problémám? Hogyan rakjam össze a vetésforgómat? Milyen szempontok alapján válasszak vetőgépet? Ezekre a kérdésekre is kitérünk maratoni webes előadásunkban, amelyet a külföldi példák mellett – szerencsére egyre szaporodó – magyar tapasztalatok is színesítenek.

Az online előadásban az alábbi témakörökről hallhatsz majd:

  • A talajegészség rendszerének pillérei
  • Milyen talajállapotra törekedj az átállás előtt
  • Hogyan állítsd össze a vetésforgódat
  • Tápanyag-utánpótlási és gyomszabályozási kérdések
  • Hogyan válaszd ki a megfelelő direktvetőgépet
  • Az átállás folyamatra lépésről lépésre

Előadó

Az előadást Diriczi Zsombor, a Démétér Biosystems Kft. ügyvezetője tartja.

Helyszín

Az előadást online formában rendezzük  meg. Ez azt jelenti, hogy egy internetes videószobába belépve, a saját számítógéped elől követheted a prezentációt. Ehhez mindössze egy számítógépre, hangszóróra/fülhallgatóra és stabil internetkapcsolatra lesz szükséged.

Időpont

2020. március 7. (szombat) 10:00

Az előadás két részből épül majd fel, amelyek egyenként 60 perc hosszúak. A 60 perces előadást 15 perces kérdés-válasz rész követi, így az előadás összesen 150 perc hosszúságú lesz.

Nem érsz rá éppen? Ha más dolgod van azon a napon, akkor is biztatunk a regisztrációra, ugyanis ebben az esetben a szeminárium után e-mailben elküldjük az előadásról készült felvételt és a diavetítés anyagát, hogy bármikor visszanézhesd.

Regisztráció

Kattints ide a regisztrációhoz

Hogyan tovább?

  1. A regisztráció után küldünk egy megerősítő e-mailt, amely jelzi, hogy az eseményre való jelentkezésed sikeres volt. A videószoba linkjét már ebben a levélben megkapod – akár le is tesztelheted, hogy minden rendben működik-e. A videószoba linkjére kattintva tudsz belépni és végignézni a prezentációt. Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player (ha nincs, akkor itt tudod letölteni).
  2. Délelőtt 9 óra 30 perckor belépünk a szeminárium szobájába, 10 órakor pedig elkezdjük az előadást.
  3. A prezentáció 2 x 60 perc hosszú lesz, a két szekció után 15-15 percünk lesz a kérdésekre. A kérdezés módjáról az előadás elején tájékoztatunk.
  4. Az elhangzott kérdéseket és a válaszokat, valamint a prezentáció anyagát és a rögzített felvételt a szeminárium utáni 1 héten belül elküldjük az e-mail címedre, így bármikor visszanézheted.

Segítség, elakadtam!

Ha kérdésed vagy problémád van, akár a regisztrációval, akár az esemény menetével, írj nekünk az info@teamdemeter.com címre vagy hívd a +36 30 645 62 57-es számot és segítünk!