Takarónövény rendelés

Rendeld meg most a keverékedet

Online felületünkön keresztül azonnal leadhatod takarónövény rendelésedet. Csak néhány kattintás és szállítjuk is a kért keverékeket!

1. Töltsd ki a megrendelő adatait

Kérjük, add meg a számlázáshoz és a szállításhoz szükséges adatokat. Ha cégként vagy vállalkozóként rendelsz, akkor kérjük, add meg az adószámodat. Amennyiben a szállítási cím eltér a számlázási címtől, töltsd ki a megfelelő mezőt.
A telefonszámra azért van szükségünk, hogy a futár tudja jelezni az áru érzékezését.

2. Válaszd ki a termékeket

Mixeink normál (20 és 25 kg-os) és big-bages (500 és 1000 kg-os) kiszerelésben érhetőek el. Kérjük, válaszd ki a rendelni kívánt terméknél a megfelelő kiszerelést, majd írd be a szükséges zsákszámot. Ha pl. 200 kg Zétényt szeretnél, akkor a Zétény sorában válaszd ki a 20 kg-os kiszerelést és a mennyiséghez írj 10-et.

3. Írd be a speciális kéréseidet

Ha bármilyen speciális kérésed van a termékekkel vagy a szállítással kapcsolatban, akkor azt a legutolsó mezőben tudod megadni.
Ha készen vagy, akkor a „Megrendelése leadása” gombbal tudod véglegesíteni a vásárlást, amelyről a rendszer automatikus visszaigazoló e-mailt küld.

Segítségre van szükséged? Keresd szaktanácsadó kollégáinkat bizalommal: Pest megye és keleti országrész – Molnár Tamás +36 70 943 43 81, nyugati országrész – Schumicky Péter +36 70 943 43 01

Az 1-5 kilós kiszerelés is elég lenne? Látogasd meg kiskertes webáruházunkat: www.enkiskertem.hu!

  Megrendelő adatai

  Megrendelt termékek

  Kiszerelés

  Mennyiség (zsák)

  Nettó részösszeg

  0 Ft + ÁFA

  0 Ft + ÁFA

  0 Ft + ÁFA

  0 Ft + ÁFA

  0 Ft + ÁFA

  0 Ft + ÁFA

  0 Ft + ÁFA

  0 Ft + ÁFA

  0 Ft + ÁFA

  0 Ft + ÁFA

  0 Ft + ÁFA

  0 Ft + ÁFA

  0 Ft + ÁFA

  0 Ft + ÁFA

   

  Végösszeg: 0 Ft + ÁFA

  Megjegyzés

   

  A rendelés elküldésével elfogadod adatkezelési szabályzatunkat. A megadott ár a szállítási költséget nem tartalmazza, azokról itt tudsz tájékozódni.