TillageMix takarónövény-keverékek

Zöldtrágya helyett mondd: takarónövények

A takarónövény nem csupán egy termék, hanem egy komplett technológia, amely csak folyamatos tanulással és megfigyeléssel lesz sikeres.

Acél helyett gyökerek

Folyamatos védelem a talajaidnak

A talajaid folyamatosan ki vannak téve az egyre változékonyabb időjárás hatásainak – a legtöbb, amit tenni tudsz a talajaid védelmében, az a folyamatos növényi takarás biztosítása.

Az igazi aprómorzsás magágy

Egy jól megválasztott takarónövény-keverék lazítja a talajt a sekélyebb és mélyebb rétegekben is, és talajfelszínt is gazdagon ellátja szármaradványokkal.

Kevesebb kémia, több biológia

A szervesanyag-tartalom emelkedésével és a folyamatos gyökérhálózat biztosításával csökkentheted a kijuttatott tápanyagok mennyiségét.

Veled vagyunk a szármaradványok rengetegében

Mint ahogy nincs két egyforma talaj, úgy nincs két egyforma gazdaság sem, így ezt a technológiát a saját területeden, a saját gyakorlatodban kell kialakítanod – kezdj bele és mi segítünk!

 

Ízelítő keverékeinkből

 

Tovább a keverékekre Irány az árlista

 

Ezt tapasztalták a gazdatársak

 

Fordulj bizalommal szaktanácsadó kollégáinkhoz!

A Talajreform csapata örömmel segít a gazdaságodra szabott takarónövény-technológiád kidolgozásában. Szaktanácsadóink segítségével biztosan megtalálod azt a keveréket, amelyikre szükséged van, Akár 1000-2000 négyzetméteren kertészkedsz, akár több száz hektáron gazdálkodsz. Tapasztalt szakembereink biztosan tudnak segíteni a gazdaságodra szabott technológia kidolgozásában, így már az első évben magabiztosan vághatsz bele a takarónövények alkalmazásába.

Kérjük, első lépésként a lehető legteljesebben töltsd ki az alábbi űrlapot (a *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező), majd küldd el nekünk az “Ajánlatot kérek!” gomb megnyomásával.

Ha már most tudod, hogy melyik keverékre lesz szükséged, akkor ezen az oldalon azonnal leadhatod a rendelésedet.

Szakmai segítségre lenne szükséged? Keresd szaktanácsadóinkat az alábbi elérhetőségeken, akik örömmel megválaszolják kérdéseidet.
 

Diriczi Zsombor

rendeles@takaronovenyek.hu

+36 30 645 62 57

 

Molnár Tamás

tamas@talajreform.hu

+36 70 943 43 81

    Milyen célra szeretnél keveréket?

    Hogyan érünk el?