Termékeink

Szerves anyagban otthon vagyunk

A szén a jövő nitrogénje: a Talajreform rendszerével egy szezonon át javíthatod a talajaidat és táplálhatod a növényeidet – kompromisszumok nélkül, jövedelmezően.

TillageMix takarónövény-keverékek

Takarónövény-keverékeink 2015 óta bizonyítanak a magyar földeken, azokat a hazai klímához, talajtípusokhoz, vetésforgókhoz és gazdálkodói igényekhez igazodva állítottuk össze. Amikor TillageMix keveréket vásárolsz, nem csupán vetőmagot kapsz: minden zsákban ott van a kulcsrakész takarónövény-technológiánk.

Többet a takarónövényekről

CarbonKick granulált szerves trágya

Szerves trágyáink a granulált formának köszönhetően könnyen kezelhetőek és akár műtrágyaszóróval alaptrágyaként, akár vetőgéppel starterként kijuttathatóak. A szerves kötésnek köszönhetően a tápanyagok könnyebben táródnak fel, a széntartalom pedig táplálja a talajbiológiát.

Tovább a szerves starterekhez

 

NaturKáli PK műtrágya

A NaturKáli granulált PK műtrágya a foszfor és a kálium mellett ként, kalciumot és magnéziumot is tartalmaz. Természetesen eredetű (napraforgó héj hamujából készül), így ökológiai gazdálkodásban is engedélyezett. Lúgos kémhatásának (pH 10-12) köszönhetően a savanyú talajokon is eredményesen alkalmazható.

Tovább a NaturKálira

Esstence gilisztahumusz

A gilisztahumusz alapú Esstence-ben a vizsgálatok eddig 1200 baktérium- és 250 gombafaj jelenlétét igazolták a termékben. Legyen szó lombtrágyázásról, talajoltásról vagy magkezelésről, az Esstence erejére számíthatsz. A termék kioldható koncentrátum formában és kész oldatként is elérhető.

Az oldat érdekel A koncentrátum érdekel

 

Aminosav, huminsav és fulvosav

Vízoldható aminosavunk egy szerves biostimuláns anyag, amely természetes komplexképzőként viselkedik.
A huminsav pozitívan hat a növények stressztűrésére és fejlődésére.
A fulvosav segíti a levélfelületre kijuttatott hatóanyagok és tápanyagok bejutását a növénybe.

Aminosav Huminsav Fulvosav

EnerGyps mezőgazdasági gipsz

A gipsz (kalcium-szulfát) egy finom szemcséjű, szürkés anyag, amely nagy mennyiségű kalciumot és a ként tartalmaz. A talajszerkezet javításán és a kén pótlásán túl kalciumtartalma miatt különösen alkalmas a szikesedésre hajlamos, túlzott nátrium- és magnéziumtartalmú talajok javítására.

Tovább a gipszre