A talajlakó kártevők elnyomása – különösen az intenzív zöldségkultúrákban – a takarónövények egyik itthon még keveset emlegetett, de külföldön már külön fejlesztési ágat képező funkciója. A biofumigáció, vagyis a köztesnövényekkel történő talajfertőtlenítés segíthet áthidalni azt a dilemmát, amikor szépen építed a talajban lévő mikrobiális közösséget, azonban egy új károsító felbukkanása miatt mégis kénytelen lennél kémiai eszközökhöz fordulni. Mi ilyenkor a teendő? Mely takarónövények alkalmasak erre a feladatra, és hogyan kell őket kezelni ahhoz, hogy a legnagyobb hatást érd el?

Adj 45 percet az életedből, ha

 • idén meggyűlt a bajod a talajlakó kártevőkkel;
 • szeretnéd a hasznos talajélet agyonütése nélkül kezelni a drótféreg/fonálféreg problémákat;
 • már eddig is a megfelelő fajokat alkalmaztad, de mégsem érted el a kívánt hatást;
 • tudni akarod, hogy melyik növény mely fajok ellen vethető be.

Előadásunk 45 perc hosszú lesz, plusz 10 perc áll a kérdések és válaszok rendelkezésére.

Előadó

Az előadást Diriczi Zsombor, a Tillage Radish-t és a TillageMix keverékeket forgalmazó Démétér Biosystems Bt. ügyvezetője tartja.

Helyszín

Az előadást online formában rendezzük  meg. Ez azt jelenti, hogy egy internetes videószobába belépve, a saját számítógéped elől követheted a prezentációt. Ehhez mindössze

 • egy internetböngészővel ellátott gépre,
 • hangszóróra/fülhallgatóra és
 • stabil internetkapcsolatra

lesz szükséged.

Időpont

2018. január 25. (csütörtök) 10:00

Nem érsz rá éppen? Ha más dolgod van azon a napon, akkor is biztatunk a regisztrációra, ugyanis ebben az esetben a szeminárium után e-mailben elküldjük az előadásról készült felvételt és a diavetítés anyagát, hogy bármikor visszanézhesd.

Regisztráció

Kattints ide a regisztrációhoz

Hogyan tovább?

 1. A regisztráció után küldünk egy megerősítő e-mailt, amely jelzi, hogy az eseményre való jelentkezésed sikeres volt. A videószoba linkjét már ebben a levélben megkapod – akár le is tesztelheted, hogy minden rendben működik-e. A videószoba linkjére kattintva tudsz belépni és végignézni a prezentációt. Kérjük, ellenőrizd, hogy telepítve van-e a gépedre az Adobe Flash Player (ha nincs, akkor itt tudod letölteni).
 2. Délelőtt 9 óra 30 perckor belépünk a szeminárium szobájába, 10 órakor pedig elkezdjük az előadást.
 3. A prezentáció 45 perc hosszú, ami után 10-15 percünk lesz a kérdésekre. A kérdezés módjáról az előadás elején tájékoztatunk.
 4. Az elhangzott kérdéseket és a válaszokat, valamint a prezentáció anyagát és a rögzített felvételt a szeminárium utáni 1 héten belül elküldjük az e-mail címedre, így bármikor visszanézheted.

Segítség, elakadtam!

Ha kérdésed vagy problémád van, akár a regisztrációval, akár az esemény menetével, írj nekünk az info@teamdemeter.com címre vagy hívd a +36 30 645 62 57-es számot és segítünk!