Aktuális ajánlatunk

Bomba ajánlatok a talajok szerelmeseinek!

2022 tavaszán egy szuper keverékkel szeretnénk segíteni a jobb talajokért folytatott kitartó munkádat, valamint az AKG-s zöldítésben is számíthatsz ránk.

NitroFix takarónövény-keverék

A jelenlegi műtrágyaárak mellett felértékelődik a pillangósnövények egyedi tulajdonsága. A légköri nitrogén megkötésére képes fajok, mint például a lóbab, a szegletes lednek vagy a bükkönyfélék akár 100-150 kg/ha nitrogént is meg tudnak kötni, amely utána fokozatosan, a kimosódás vagy elillanás veszélye nélkül válik elérhetővé a következő főnövényed számára.

Nitrogénkötő növényekkel gazdagon telepakolt NitroFix keverékünket azoknak ajánljuk, akik szeretnék szerves nitrogénnel megoldani a tavaszi főnövényük indítását. A keverék ára 550 Ft + ÁFA / kg – 50 kg/ha magnormával számolva ez 27.500 Ft nettó hektárköltséget jelent, vagyis annyiba kerül, mint 100 kiló pétisó.

Legyen Neked is saját műtrágyagyárad, használd ki a pillangósok erejét!

Többet szeretnék tudni erről a keverékről

AKG keverékek 2022-re

Az új AKG ciklusra mi is új keverékekkel készültünk, amelyek nem csupán a talajaidra vannak jótékony hatással, hanem a pénztárcádat is kímélik.

Az AKG bonyolult világában kínálunk kész megoldást: keverékeink azonnal vethetőek az őszi főnövények betakarítása után, minden összetevőjük szerepel az AKG listán és könnyen kezelhetőek, hiszen kifagynak télen.

Hektárköltségük nettó 5000 forinttól 15000 forintig terjed, és biztosak vagyunk benne, hogy Te is megtalálod a gazdaságodhoz illőt. Zöldíts úgy, hogy értelme is legyen!

Tovább az AKG-s keverékekre